UŞAK / EŞME - Yeleğen Ortaokulu

ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLADIĞI ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI YAYINDA

Nis

Okulumuzda, TBMM'nin açılışında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" coşkusu yaşandı.  Okul koromuzun şarkıları,şiirler,oyunlar,yarışmalar,dans gösterileri gibi bir çok etkinliğin yer aldığı program ; protokol üyelerimiz , velilerimiz ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

10-16 Ocak 2022 Enerji Verimliliği Haftası

COVID 19 TEDBİRLERİ

İşyerlerinde alınması gerekli önlemler aşağıda sıralanmıştır;

Hasta kişilerin öksürme veya hapşırmayla ortaya saçtığı damlacıkların ortamdaki diğer bireylerin ağız, burun ve

gözlerine temasıyla, damlacıkların yapıştığı yüzeylere dokunduktan sonra ellerin ağız, burun veya göze götürülmesiyle bulaşabilen COVID-19'dan (Koronavirüs) korunmak için;

ENFEKSİYON ÖNLEME VE KONTROL EYLEM PLANI

Nis

TRT EBA kanallarında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile başlayan "BİZDEN" isimli veli kuşağında her gün bir uzman, sağlık, eğitim, psikososyal destek gibi başlıklarda ekranlarda olacak.

Ara

Yeleğen İlk - Orta Okulu Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı 13 Kasım 2018 Salı günü saat 15.10'da yapıldı.

Ara

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI , kasabamızın Cumhuriyet meydanında yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Mrt

Uşak Valimiz Sayın Seddar YAVUZ, Eşme Kaymakamımız Sayın Türker Çağatay Halim, Uşak İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bülent ŞAHİN ve Eşme İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan KİLLİ okulumuzu ziyaret ettiler.

Şbt

Okulumuzda yarı tatilde yapılan tadilat çalışmaları biterek okulumuz yeni görünümüne kavuşmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.